De website van Wastenet Inzameling maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.   Akkoord en sluiten    registeren

 
 

Dienstverlening


Wastenet inzameling is de specialist op het gebied van de afvalmarkt. Wastenet kent de markt en zorgt ervoor dat vraag en aanbod van afval bij elkaar komen. Ons streven is het zo efficiënt mogelijk inzamelen van afvalstoffen. Door deze efficiency kunt u uw afval laten afvoeren tegen een scherpe prijs! 


Het inzamelingscollectief
Voor de meest voorkomende afvalstromen vormt Wastenet een inzamelingscollectief. Voor dit collectief wordt één afvalverwerker ingeschakeld. Hierdoor wordt voorkomen dat er veel verschillende afvalverwerkers actief zijn op hetzelfde bedrijventerrein. Doordat u zich aansluit bij een collectief ontstaat er een inkoop voordeel en een logistiek voordeel. Dit ziet u terug in een scherpe prijs!

Wastenet is volledig onafhankelijk van de afvalinzamelaar. Wastenet is eigenaar van de containers waarmee het afval wordt afgevoerd. Daardoor kan er op elk moment worden gewisseld van afvalinzamelaar. Periodiek wordt het aanbod van de diverse afvalstromen binnen het collectief opnieuw aanbesteed. Zo is een scherpe prijs ook in de toekomst gewaarborgd. Als klant hoeft u zelf geen energie te steken in prijsvergelijk voor de afvoer van uw afval. Dit doet Wastenet voor u!


Afvalstromen
Wastenet biedt voor al uw afvalstromen een oplossing. Ook voor afvalstromen waarvoor niet zinvol is om een inzamelingscollectief te vormen doet Wastenet u een aanbieding. Wij kennen de markt en voor elke klant zoeken wij de meest optimale wijze om uw afval af te laten voeren. Hieronder een aantal afvalstromen die Wastenet bij u kan laten inzamelen:
- Restafval
- Papier/Karton
- Vertrouwelijke documenten
- Folie/Plastics
- Glas

Maar ook gevaarlijk afval zoals:
- Verfafval
- Autobanden
- Accu's
- Klein Chemisch Afval
- Oliehoudend afval
- etc.


Containerreiniging
Ook voor containerreiniging bent u bij Wastenet aan het juiste adres. Ook hier sluit Wastenet een collectief inkoopcontract af met een containerreinigingsbedrijf.


Betrouwbaarheid
Wastenet inzameling werkt uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers. Leveranciers die zich gedurende een aantal jaren reeds bewezen hebben. Leveranciers die zoeken naar de meest ecologische en duurzame oplossing door het afval zoveel mogelijk als materiaal- of energiebron in te zetten.