De website van Wastenet Inzameling maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.   Akkoord en sluiten    registeren

 
 

Archiefvernietiging


Wastenet inzameling biedt u nu een oplossing voor uw incidentele archiefvernietiging. 

Veilig!
Om uw vertrouwelijke documenten af te voeren plaatst Wastenet inzameling in heel Nederland* archiefcontainers. Deze containers zijn afgesloten met een slot en voorzien van een papierklep. Zo kunnen u vertrouwelijke documenten er wel in maar niet meer uit. Dit gebeurd pas in op een beveiligde locatie waar het papier wordt vernietigd. Uiteraard voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen. Op het vernietigingsproces wordt het CA+cerfitcaat en het NAID AAA certificaat afgegeven. Indien u dit wenst kunt u deze bij ons opvragen!

Met incidentele archiefvernietiging bedoelen wij (grote) papierhoeveelheden die slechts incidenteel vrijkomen. Bijvoorbeeld bij een kantoorontruiming of de jaarlijkse archiefopruiming. Uiteraard wilt u het incidenteel vrijkomende archief en ander papier op de meest veilige wijze laten afvoeren en vernietigen. Wastenet inzameling plaatst op korte termijn de containers die na de laatste lediging weer bij u worden opgehaald. Zo kunt u de container eventueel 2 keer laten ledigen als er toch meer papier is af te voeren.