De website van Wastenet Inzameling maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.   Akkoord en sluiten    registeren

 
 

Wastenet


Wastenet inzameling
is een jonge en dynamische organisatie op het gebied van afvalmanagement. Wastenet is opgericht vanuit het idee, dat het onlogisch is, dat er verschillende afvalverwerkers dezelfde route rijden en alleen de containers ledigen waarop het betreffende bedrijfslogo staat. Indien de eerste afvalverwerker nu eens alle containers ledigt op bedrijventerrein nummer één en de tweede afvalverwerker nu eens de containers ledigt op bedrijventerrein nummer twee dan wordt er veel tijd en geld bespaard. Bijkomend voordeel is dat het vormen van efficiënte routes ook nog eens goed is voor het milieu.


Afvalsoorten
Hoe beter het afval wordt gescheiden hoe goedkoper de inzameling hiervan. Achteraf hoeven er dan minder handelingen uitgevoerd te worden om het afval alsnog te scheiden om te kunnen recyclen. Wastenet adviseert u graag om te komen tot een bedrijfseconomische wijze van het afvoeren van uw afvalsoorten


Route inzameling & Maatoplossingen
Wastenet zet zich in om route inzameling zo efficiënt mogelijk te maken. Daarnaast adviseert Wastenet bedrijven en instellingen waarbij maatoplossingen worden geboden. Deze maatoplossingen zorgen voor de inzameling en verwerking van afvalstoffen op een kwalitatief goede manier waarbij rekening gehouden wordt met veiligheid en milieu. Ook hier geldt dat Wastenet zoekt naar de meest kosten efficiënte oplossing.


Kosten efficiënt
Wastenet biedt de klant de meest efficiënte oplossing. Daarom wordt er per bedrijventerrein een inzamelcollectief gevormd om de logistieke stromen te vereenvoudigen. Door met elkaar samen te werken zorgen we samen voor een goede oplossing. Wastenet werkt daarbij alleen volgens de geldende wet- en regelgeving en werkt alleen samen met gerenommeerde leveranciers.


Organisatie
Wastenet staat voor helderheid en transparantie. Als klant heeft u altijd een vaste contactpersoon. Wastenet streeft naar volledig tevreden klanten. De organisatie van Wastenet kenmerkt zich door de korte communicatielijnen en een flexibele dienstverlening. Wij zetten ons volledig in om onze dienstverlening zo goed mogelijk op de klant aan te passen. We zullen altijd helder communiceren over de mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot onze dienstverlening.