Afval per branche

Welk afval er in een bedrijf vrijkomt verschilt per branche. Hoewel geen bedrijf hetzelfde is, kunnen we uit ervaring spreken dat bedrijven in een branche vaak dezelfde combinaties aan afvalsoorten hebben. Onderstaand hebben we de meest voorkomende branches uitgewerkt. Wij brengen in kaart welke afvalcontainers er het meest worden gebruikt en op welke manier het afval het best kan worden ingezameld. Omdat de hoeveelheid afval per bedrijf verschilt komen we graag vrijblijvend bij u langs om alle afvalstromen en bijpassende inzamelingswijze in kaart te brengen. Door deze gratis afvalscan krijgt u advies over het besparen op uw afvalkosten. Liever direct een container huren? Geen probleem!

Facilitair

Afvalbeheer is een belangrijk onderdeel van facilitair management. Als afvalmanager helpen we dit zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten.

Lees verder

Bouw

Bouw- en sloopafval, puin, hout en groenafval containers op afroep en op locatie geleverd. Afzetcontainers zijn beschikbaar van 3m3 tot 40m3.

Lees verder

Kantoor

Hele kantoorgebouwen of slechts één werkvloer. Op groot en klein niveau kan afval scheiden bijdragen aan een kosten- en milieubesparing.

Lees verder

Zorg en welzijn

Beautysalon, tandartspraktijk of ziekenhuis? Specifieke chemische afvalsoorten in de zorg en welzijn worden met zorg door ons afgevoerd.

Lees verder

Industrie

Industrieel afval afkomstig uit een productie omgeving. Denk bijvoorbeeld aan kunststoffen, metalen, restproducten, folie en EPS.

Lees verder

Onderwijs

Scholengemeenschap met meerdere locaties? Centraal geregeld en per locatie gespecificeerd. Afval scheiden… vroeg geleerd is oud gedaan ; )

Lees verder

Horeca

Organisch afval of frituurvet. Snackbar, of sterrenrestaurant. In de horeca heb je te maken met specifieke afvalsoorten.

Lees verder

Detailhandel

Karton en plastic folie van binnen gekomen goederen? Papier/karton, plastic folie en EPS zijn recyclebaar en kunnen het beste worden gescheiden.

Lees verder

Schoonmaak

Voor schoonmaakbedrijven regelen wij al het afval. Van regulier kantoorafval tot afwijkende afvalsoorten zoals bijvoorbeeld chemisch afval.

Lees verder

Garages

In de autobranche heb je te maken met veel afvalsoorten. Opbrengsten voor banden en accu’s worden verrekend met de afvalkosten.

Lees verder

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur