Bedrijfsafval inzamelen

Wilt u uw bedrijfsafval op een duurzame manier laten inzamelen en verwerken? Dan bent u bij Wastenet aan het goede adres. Samen met ons netwerk van meer dan 50 inzamelaars door heel Nederland kunnen wij elke afvalsoort voor u afvoeren. Per postcodegebied en per afvalsoort bekijken wij welke inzamelaar het beste kan worden ingeschakeld. Wij kiezen een verwerkingslocatie die uw afvalsoort(en) goed kan verwerken en die dichtbij uw bedrijf ligt, zodat er zo min mogelijk kilometers worden gereden. Zo werken we mee aan een circulaire economie en beperken we de uitstoot van CO2.

Offerte aanvragen

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Afvalinzameling

Van inzameling tot recycling. Uw afvalmanager regelt het!
Afval bestaat uit waardevolle grondstoffen. Door bewust(er) om te gaan met afval draagt u bij aan een duurzame economie. Afval scheiden zorgt er namelijk voor dat belangrijke grondstoffen gerecycled kunnen worden. Zo wordt het aanboren van nieuwe grondstoffen beperkt, wat de uitstoot van CO2 verminderd.

In 2050 wil Nederland volledig circulair zijn. Afval zoals we dat nu kennen verdwijnt en alles wat we gebruiken moet steeds opnieuw gebruikt worden of gerecycled tot nieuwe grondstof. Zo sluiten we de productketen, waardoor er een ronde cirkel wordt gevormd. Dat is hard nodig want de behoefte aan grondstoffen neemt toe, terwijl de hoeveelheid natuurlijke bronnen in rap tempo afneemt. Door uw afval te scheiden geef u belangrijke grondstoffen kans op een nieuw leven. Hierdoor draagt u bij aan de realisatie van een circulaire economie.

Daarnaast kan afval scheiden een flinke kostenbesparing opleveren. Recyclebare afvalsoorten zoals papier- en karton, glas en piepschuim zijn een stuk goedkoper om in te zamelen dan restafval, omdat ze waardevol zijn voor de economie. Een win-win situatie dus!

 

 

 

Advies over afval scheiden

Heeft u binnen uw bedrijf veel verschillende afvalsoorten? Dan kunt u bij ons de gratis afvalscan aanvragen. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs en geven advies over welke afvalstromen u het beste kan scheiden. Op basis van deze informatie kunnen wij een passende offerte voor u maken. Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

Waarom Wastenet inzameling?

N

Rolcontainers gratis geplaatst

N

Contracten van 1 jaar

N

Eén contactpersoon voor al uw afvalvragen

Onderweg met chauffeur Frank

Word je klant bij Wastenet? Dan komt onze chauffeur Frank de afvalcontainers plaatsen. Wij gingen een dagje met hem mee op pad om te zien wat er allemaal komt kijken bij het wisselen van afvalcontainers. Wanneer mag Frank bij jullie langskomen?

Onze partners

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur