Bedrijfsafval

Bedrijfsafval, bouwafval of chemisch afval? Wastenet inzameling kan elke afvalsoort voor u afvoeren. Wij werken samen met een groot afvalnetwerk van meer dan 50 inzamelaars door heel Nederland. Zo kunnen wij uw bedrijfsafval via de kortste route en tegen het voordeligste tarief afvoeren. Rolcontainers worden gratis geplaatst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

N

Eén aanspreekpunt

Al uw afvalzaken geregeld door één contactpersoon. Vertrouwd en makkelijk.

N

Container gratis geplaatst

Rolcontainers worden binnen één week gratis geplaatst. Spoed? Neem contact op.

N

Overeenkomst voor 1 jaar

Bent u tevreden? Dan zetten we onze dienstverlening jaarlijks voort.

Afvalinzameling

Van inzameling tot recycling. Uw afvalmanager regelt het. Samen met ons netwerk van meer dan 50 inzamelaars kunnen wij elke afvalsoort voor u afvoeren. Per postcodegebied en per afvalsoort wordt bekeken welke inzamelaar het beste kan worden ingeschakeld. Dit bedrijf legt bij inzameling de minste kilometers af en kan deze afvalsoort tegen het gunstigste tarief verwerken. Samen met ons netwerk kiezen we de meest efficiënte manier van inzamelen en recyclen we ingezamelde afvalstoffen tot nieuwe grondstoffen. Zo werken we mee aan een circulaire economie en beperken we de uitstoot van CO2. Wij werken door heel Nederland en plaatsen in elke gemeente, binnen een week, gratis rolcontainers.

Afvalsoorten

Er zijn veel verschillende afvalsoorten, die allemaal een uniek verwerkingsproces hebben. Om al deze afvalsoorten zo goed mogelijk te kunnen verwerken is het belangrijk afval te scheiden. Door te recyclen gaan we duurzaam om met grondstoffen en besparen we ook nog eens flink op kosten. Gescheiden afval is namelijk veel goedkoper om af te voeren dan ongescheiden afval. Een win-win situatie dus!

Heeft u binnen uw bedrijf veel verschillende afvalsoorten? Dan kunt u bij ons de gratis afvalscan aanvragen. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs en geven advies over waar er een milieu- en/of kostenbesparing te behalen is. Liever direct een container bestellen? Dat kan natuurlijk ook!

Offerte aanvragen

 

Branches

Welk afval er in een bedrijf vrijkomt verschilt per branche. Wij brengen in kaart welke containers er het meest worden gebruikt in uw branche en welke inzamelingswijze hierbij past. In veel branches gelden weer andere regels en  verplichtingen voor het inzamelen van afval. Als afvalmanager zijn wij op de hoogte van alle voorwaarden.

Meer informatie

Offerte aanvragen

Wij kunnen elke afvalsoort voor u afvoeren. Van rolcontainers voor restafval en papier en karton tot afzetcontainers voor bouwafval. Wij regelen het! Daarnaast geven wij advies over het scheiden van bedrijfsafval. Hierdoor bespaart u niet alleen op afvalkosten, maar draagt u ook bij aan een duurzame economie.

Offerte aanvragen

Gratis afvalscan

Om duurzaam met afval om te gaan is het belangrijk om precies te weten welke afvalstromen er zich binnen uw bedrijf bevinden. Wij komen vrijblijvend bij u langs en nemen de huidige afvalinzameling onder de loep. Achteraf ontvangt u uitgebreid advies over waar nog een milieuwinst of een kostenbesparing te winnen is.

Meer informatie

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur