Onze diensten

Welk afvalprobleem u ook heeft, wij hebben de oplossing! Wastenet inzameling is dé specialist op het gebied van afvalinzameling. Samen met ons afvalnetwerk van meer dan 70 inzamelaars regelen wij al uw afvalzaken en zamelen we alle soorten afval voor u in.

Bedrijfsafval

Wij kunnen elke afvalsoort voor u afvoeren. Van rolcontainers voor restafval en papier en karton tot afzetcontainers voor bouwafval. Wij regelen het! Daarnaast geven wij advies over het scheiden van bedrijfsafval. Hierdoor bespaart u niet alleen op afvalkosten, maar draagt u bij aan een duurzame economie.

Meer informatie

Semi-ondergrondse containers

Wanneer je als bedrijf veel afval produceert, is een rolcontainer alleen vaak niet genoeg. Semi-ondergrondse containers zijn in dit geval een efficiënte en hygiënische manier van inzameling. e containers zijn goed afsluitbaar, nemen niet veel ruimte in beslag en gaan stankoverlast tegen.

Meer informatie

Gratis afvalscan

Om duurzaam met afval om te gaan, is het belangrijk om precies te weten welke afvalstromen er zich binnen uw bedrijf bevinden. Wij komen vrijblijvend bij u langs en nemen de huidige afvalinzameling onder de loep. Achteraf ontvangt u uitgebreid advies over waar nog een milieuwinst of een kostenbesparing te behalen is.

Meer informatie

Facilitair

Afvalbeheer is voor de afdeling facilitair management een belangrijk taakgebied waar veel bij komt kijken. Het coördineren van de afvalinzameling, het efficiënt inrichten van de werkvloer en
het aansturen van de schoonmaakploeg. Als afvalmanager helpen wij u graag hierbij.

Meer informatie

Energie voor afval

Veel afvalstromen worden hergebruikt of gerecycled. Het afval dat niet kan worden gerecycled, wordt als restafval verbrand waarbij energie (Kwh) vrijkomt. Samen met Savelab Energieadvies hebben wij een manier gevonden waardoor deze energie geretourneerd kan worden aan de gebruiker. Duurzaam en voordelig.

Meer informatie

In-Huis Archiefvernietiging

Voor papieren met persoonlijke gegevens geldt de AVG wetgeving. Dit betekent dat de papieren vernietigd moeten worden wanneer ze niet langer meer nodig zijn. Met In-Huis Archiefvernietiging vernietigt u vertrouwelijke documenten ter plekke binnen uw bedrijf. Zo houdt u uw gegevens veilig en prive.

Meer informatie

Particulier

Een eenmalige klus of thuis aan het verbouwen? Via Containeronline huurt u snel en eenvoudigvoor elke klus een container. Hier vindt u containers voor o.a. bouw- en sloopafval, grofvuil, (schoon) puin, groenafval en grond. Geplaatst binnen één werkdag in heel Nederland voor een goede prijs.

Meer informatie

Contact met Wastenet inzameling

Wij helpen u graag
Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Mail ons
Of bel 072-7202206 op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur