Lege batterijen kosteloos inzamelen

Lege batterijen en accu’s kunnen niet zomaar bij het restafval worden weggegooid. Kies daarom voor een Batterij Bewaarbox Zakelijk van Stibat. Een handig hulpmiddel om binnen uw bedrijf de afgedankte batterijen en accu’s op één centrale plek te verzamelen. De Bewaarbox Zakelijk is nu nog kosteloos aan te vragen via de website van Stibat.

De Batterij Bewaarbox Zakelijk

Wanneer uw Batterij Bewaarbox Zakelijk vol is, kunt u er voor kiezen deze te legen bij de milieustraat van de gemeente of bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Wanneer u er liever geen omkijken naar heeft kunt u de Bewaarbox ook kosteloos door ons laten ophalen! Vul hiervoor dit formulier in op de website van Stibat en wij plannen snel een afspraak met u in.

Logo-Stibat

Batterij recycling

In het bedrijfsleven belanden er jaarlijks ca. 160 duizend kilo batterijen in de gewone prullenbak. Deze batterijen komen samen met het restafval in de verbrandingsoven terecht en kunnen niet meer worden gerecycled. Wanneer u batterijen en accu’s in de Batterij Bewaarbox Zakelijk inzamelt, komen de batterijen in het sorteercentrum van Stibat terecht, waar ze vervolgens op een veilige en verantwoorde wijze worden gerecycled.

Over Stibat

Stibat organiseert als non-profitorganisatie de inzameling en recycling van afgedankte batterijen en accu’s in Nederland. In 25 jaar tijd bouwde de stichting een landelijk dekkend netwerk op van ruim 25 duizend inleverpunten bij onder andere winkels en scholen. Stibat biedt dé oplossing voor het verantwoord inzamelen en recyclen van batterijen en accu’s. Kijk voor meer informatie op de website van Stibat.